И кај нас под итно да се организираат вакви пливачки натпревари (Видео)

0
946

Ќе се плива во секоја река, во секое езеро и бара. Мажите пливаат, а жените ги мотивираат. Совршена комбинација.

Извор: taratur.mk

Коментирај