Каков Сергеј , каков Дадар! ,,Удри пегла и сатар на фризура и ќе бидеш топ‘‘(видео)

0
208

Ах! Таа женска убавина, ќе не избезуми сите. Жените се познати дека ќе направат се за да бидат убави и да го привлечат вниманието. Па така и на ова видео е прикажана госпоѓа со својот маж, како сака да и направи фризура. Тие се наоѓаат во двор на некоја куќа, жената седи на пластична столица, а мажот со пегла за пеглање облека и со ,,сатар‘‘ во рацете и прави фризура…

Извор:Булевар

Коментирај