Како се вади голем гуштер од ресторан (видео)

0
1809

Гуштер Гоана долг еден метар, влегол во ресторан во Австралија полн со посетители. Гуштерот брзо бил изнесен надвор од смелата келнерка 25-годишната Самиа Лила, која е вработена во ресторанот  Mimosa Wines, на брегот на Нов Јужен Велс.

Браво за храброста!

Коментирај