Како се прават синџири (видео)

0
512

Синџирите имаат најразлична примена во нашиот секојдневен живот. Во ова видео ќе можете да го видите интересниот технички процес кој го поминуваат синџирите од промената на дебелината, зацрвстувањето, сечењето, виткањето, заварувањето и појачувањето на челикот. Погледнете како се прави сето тоа:

Коментирај