Како изгледаше светот пред модерната технологија?

0
429

Кога ќе погледнеме на фотографиите од минатото, можеме да забележиме дека светот изгледал сосема поинаку од тоа што го имаме денес. Пред 25 години, фотографот Бил Нелсон нашол пакет со стари апарати кои во себе имале неразвиени филмови. Тој ги објавил фотографиите од негативите, обидувајќи се да направи паралела меѓу периодот во минатото и времето во кое живееме денес.

Разликата е огромна.

Коментирај