Како да врзете вратоврска сами

0
566

На многу мажи врзувањето вратоврска им задава главоболка. Дали сте се нашле во ситуација да треба да заврзете вратоврска, а не сте знаеле? Погледнете го видеото и видете како да го направите тоа сами:

Коментирај