Како да направите резервен клуч за итни случаи

0
774

Овој трик на DaveHax бара малку повеќе внимание. Не се препорачува за деца или не особено вешти возрасни. Ако сепак внимателно ги исполните инструкциите во видеото подолу, задоволството од постигнувањето ви е загарантирано.
Прво земете го оригиналниот клуч и држете го под пламенот на запалка. За да не си ги изгорите прстите, најдобро држете го клучот со пинцета. Кога ќе се покрие со црно, оставете го на безбедно место да се излади… Погледнете го видеото:

Коментирај