Јовановски: Завесата може да се спушти – LA COMMEDIA E FINITA! Боки не си ти „педер“, само си бил во лошо друштво!

0
1244

Ќе биде весело, ако излезе дека гласот на лажната Грета, всушност е на Захариева или „Шеќеринска“ според јазикот на „Вашата држава“.

Уште повесело ќе биде ако се докаже дека третото ликче, во друштво со Боки и Ката (снимено од зад грб, како носител на коса), дека не е Шеќеринска како што злобниците шпекулираат, туку вистинската Грета, со коса-перика, подготвувајќи се за струмичкиот карневал.

А што? Да не е далеку од вистината ова? Ако не беше така „Нашата Шеќеринска“, ќе стегнеше еден тврд демант.

Еееееј, лековерни… Завесата може да се спушти. LA COMMEDIA E FINITA!

П.С. Боки не си ти „педер“ како што злобниците си ги мијат рацете од тебе.
Само си бил во лошо друштво!

Фејсбук објава на македонскиот актер, Владо Јовановски кој објави фотографијата од домот на осудениот за Рекет, Боки 13 на која се гледа и, исто така осудената, Катица Јанева, а со грб е свртена, најверојатно вицепремиерката и потпретседателка на СДСМ, Радмила Шекеринска.

Коментирај