Јоци: Вака работат од штабот на СДСМ, но кој преку ФБ дојде на власт, преку ФБ и ќе си оди (ФОТО)

0
1072

Отприлика вака работат од штабот на СДСМ. Нема проблем, само вие забавувајте се и лутете ме. Чим, по два месеци власт, стасавте со мене да се бавите, значи имате сериозни проблеми со моите статуси, напиша на Својот Фејсбук профил Јорданка Ивановска- Јоци, споделувајќи лажен профил со нејзини фотографии.

Joci-Dafinka

Коментирај