Јелена Карлеуша, ова би го работела да не бев пејачка!

0
1157

Популарната пејачка Јелена Карлеуша изјави дека би се занимавала со новинарство ако не станала пејачка.

Како што вели, таа професија може да биде револуционерна, па за смета за една од оние кои можат да го сменат светот.

„Сметам дека објективното новинарство може да го смени светот. Објективното новинарство е потребно за многу светски неправди да се исправат, за луѓето да се информираат на вистински начин, а не да живеат во мрак“, смета Јелена.

Коментирај