Јелена Карлеуша „отровна“ кон кандидатите: Вашиот максимум е ќебапчилница!

0
271

Јелена Карлеуша и оваа недела ги коментираше настапите на кандидатите во музичкиот натпревар „Гранд-ѕвезди“, каде што неколку сезони е дел од жири-комисијата. И кон двајца кандидати беше посебно отровна.

Јас гласав бидејќи и двајцата се одлични пејачи, па затоа ми се симпатични, сметам дека се талентирани. Ако продолжите вака, и двајцата ќе пеете во ќебапчилници, на базени. Такво облекување, таков пристап на работата, таква болка во колено, таков еден селски… Толку сте ретро, толку сте досадни. Вашиот максимум е ќебапчилница – им рече популарната пејачка на двајца кандидати.

Коментирај