Јавно Топ 10 филмови за 2018

0
349

Ова е топ 10 изборот на филмови, што Ви ги препорачуваме да ги погледнете оваа година.

Очекуваме ваши коментари и предлози. Уживајте во магијата на филмот.

10. NOVEMBERnovember-1522779108

9. ISLE OF DOGSisle-of-dogs-1522779085

8. BLACK PANTHER

black-panther-killmonger-1519084002

7. SWEET COUNTRYsweet-country-1522778995

6. PADDINGTON 2

paddington-2-1522778957

5. THE ENDLESS

the-endless-1522778896

4. 24 FRAMES

24-frames-1522778858

3. LOVE AFTER LOVE

love-after-love-1522778739

2. YOU WERE NEVER REALLY HERE

you-were-never-really-here-1522778709

1. ANNIHILATION

annihilation-1522778687

Подготви: Емил Јакимовски

Коментирај