Јаневски: Дескоска може да предава само на факултет за комунална хигиена

0
634

Само на професор од наш правен факултет како Дескоска, може да му падне на памет да бајпасира одредби од закон што се носат со 80 пратеници, со одредби во закон кој се носи со 61 пратеник. Но, ако гледате од позитивната страна, среќа што вакви не отишле на медицина. Одиш за слепо црево, ќе ти извади бубрег… И после Катица не чинела. Таа барем е доктор по рекетарски науки. А, овие ваквите, евентуално можат да предаваат само на факултет за комунална хигиена, ама наш таксират, уште министри по правда ни се. тука кога е Дескоска во прашање, ај видете на ќеркичката на татичко да не и требаат уште 40 000 евра, напиша новинарот Дарко Јаневски на Фејсбук.

Извор: курир.мк

Коментирај