Јане Ченто порача: ЗБОГУМ ШУТКА!

0
2689

„Трпението не е само способност да се чека, тоа подразбира како се однесуваме додека чекаме.

Вистинската вредност на човекот не се мери во моментите на удобност и благосостојба, туку во времињата кои носат предизвици и контроверзии.

Промената не е неизбежна, туку се остварува преку непрекината борба.

Збогум Шутка!“

Фејсбук објава на групата за поддршка „Слобода за Јане Ченто“ на која се потпиша Сестрата на Јане Ченто

Коментирај