Јанаки Митровски: Павле, еве јас ти предлагам тест во МАНУ и се нудам ЈАС да го платам

0
1262

Адвокатот Јанаки Митревски јавно му нуди на пратеникот Павле Богоевски да докаже дека не користел наркотици да направи тест во МАНУ и сумата од 60.000 ден. ќе ја покрие во целост.

„Павле вика бил подготвен да му се направи тестирање. Павле бесплатен правен совет од адвокат – DONT GO THERE!!

Или веќе чим така си одлучил еве јас се нудам да помогнам да си ја докажеш теоријата. Не тестови од 200 ден од Зегин или крв урина. Еве јас ти предлагам во МАНУ лабараторијата праат тест од влакна од коса и има да ти извадат историјат каков тип млеко си пиел а не какви наркотици си земал или не. Тоа тестирање чини 60.000,00 денари и се нудам ЈАС да го платам. Alea iacta est!!!!”

Janaki-za-Pavle

Богоевски: Не нарачував кокаин, туку масло од канабис

Адвокатот Тортевски за Богоевски: Дали е кокаин или марихуана, казната е иста – една година затвор!

 

Коментирај