Јако шамарење за престиж

0
1255

Нема лутење, нема нервози, нема ерупции на емоции и излив на гнев – таков е натпреварот, кој има „потешка“ рака, тој победува. Русите имаат бесно натпреварување во шамарење, а 168 килограми тешкиот 28-годишен фармер Василиј Камоцки покажа како со еден шамар се туркаат луѓе на земја и победи на овој брутален и бизарен натпревар.

Коментирај