Јадење-Виц

0
694

Си разговараат на телефон две плавуши:
– Абе знаеш денес го пратив маж ми да оди да купи компири ама се случи трагедија.
– Каква трагедија?
– Го згази кола!!!
– И што ќе правиш сега?!
–  ориз :))

Коментирај