Ја фати за коса и почна да ја тепа, а тогаш од клубот излезе ММА борач

0
1469

Насилник напаѓа девојка пред сараевскиот клуб „Доријан Греј“. Тој ја фаќа за коса и почнува да ја тепа, но во тој момент од клубот излегува газдата, најпознатиот босански ММА борач.

Извор: kurir.mk

Коментирај