Ивор Мицковски: Тука сè е створено како да одземе живот или го загорчи

0
311

‪Ние сме општество на претеран ризик, каде трагедијата чека на секој чекор. ‬
‪Субстандардноста, општата негрижа, лошата инфраструктура, се тука е створено како да одземе живот или го загорчи.‬

‪А вие што правите глупи идеолошки и политички корелации со трагедијата, сте болни луѓе.‬

Пишува: Ивор Мицковски на Фејсбук

IMG_20190213_221139_527

Коментирај