Ивор Мицковски до СДСМ: Личи ко да си измислувате истраги и чуда – За дефокус, за глумење жртви

0
267

„Смрди ова со обвинителство, базди. Како тивок прдеж, не создаде галама, ама труе.

Личи ко да си измислувате истраги и чуда, не би чудело. За дефокус, за глумење жртви, за имањето оправдание дека некој систем ве кочи.

Јебига, кога се нема доверба и кога не знаете за одговорност, вакви работи ти текнуваат“, напиша на Фејсбук поранешниот директор на центарот за комуникации на СДСМ, Ивор Мицковски.

Ivor-Mickovski-obvinitelstvo-prislusuvanje

Коментирај