Ивор Мицковски: Ахмети повторно ја актуелизира Тиранската платформа

0
585

Ахмети повторно ја актуелизира Тиранската платформа и ќе барал Собранието на Македонија да ги осуди злосторствата, или како што тој го нарекува, геноцидот врз Албанците од пред 104 години, ова во свој Фејсбук сатус го напиша Ивор Мицковски, потенцирајки дека политичарите си играат со историјата.


Ахмети: Ќе предложиме резолуција за геноцидот направен врз Албанците пред 104 години

Коментирај