Историски фотографии: Шварценегер, Ајнштајн, Чаплин…

0
463

Животот не би бил целосен ако не се враќаме на минатото. Интересни се сите оние фотографии кои ни ја покажуваат историјата низ годините, како изгледале некои познати луѓе, но и сосема обични луѓе во различни животни ситуации.

Жена како вози автомобил кога првпат се појавиле, како изгледале луѓето на плажа во минатото, Арнолд Шварценегер како чекори низ градски улици облечен само во долна облека…Погледнете:

Вработен во зоолошка градина како си игра со тигри, 1937 година

907455-650-1459184312-cGEYvb9

Девојки како се подготвуваат за плажа, 1929 година.

908205-650-1459184312-1929_mobil_oltozokabin

Чарли Чаплин со сопругата Уна, 1944 година

908255-650-1459184312-3482225379_a36bd71eba_o

Дубаи во 1965 година

908455-650-1459184312-7121547

Жена како вози автомобил во 1900 година

907705-650-1459184312-ElsieJanisablog

Денот на вештерките, Флорида, 1954 година

907555-650-1459184312-a2607776113_5

Алберт Ајнштајн со сопругата Елза меѓу племето Хопи, во Големиот Кањон. 1931 година.

908505-650-1459184312-KMO_096855_04395_1_t210_124243

Арнолд Шварценегер во Минхен, промовирајќи го боди билдингот, ноември, 1967 година.

907755-650-1459184312-image008-5

Највисокиот човек на светот Фјодор Макхнов висок 2,85 метри висина,1900 година.

907505-650-1459184312-9283978us6

www.hybread.mk 

Коментирај