Инструменти

0
419

Музичар доживеал тешка сообраќајна несреќа и бил однесен на ургентно. Докторот извикал:
– Сестро, брзо донеси ги инструментите!
А музичарот нервозно им дофрлил:
– Видете на што личам, уште ли треба да ви свирам!

Коментирај