Имате градина во домот – еве неколку трикови кои ќе ви бидат од корист (ВИДЕО)

0
1148

Креативнста е сè, добрата идеја може да се употреби во секоја ситуација и околност. Секој предмет околу нас може да се искористи и да има друга намена.

Денеска пробајте неколку трикови од искусни градинари.

Најдете нова примена на картонот од тоалетната  хартија. Наместо да го фрлите, променете му ја улогата во домот и искористете го во градината.

13600360_10210460431974936_3209415162714039580_n

Ако сте љубители на цвеќиња сигурно ги имате во голем број. Истите тие бараат внимание и одржување, пресадување кое не секогаш е едноставно.

Картонот може да послужи како мобилен транспортер на семиња и растенија со корени.

Исто така, доколку сте во брзање и немате малечка саксија во моментот, ова е идеално решение.

Погледнете уште неколку други трикови во видеото што следи:

Извор: www.hybread.mk

Коментирај