Илија Димовски: Шамарите во Центар, за среќа, никогаш не се случија… Шамарите во Шутка, за жал, се случија…

0
387

Шамарите во Центар, за среќа, никогаш не се случија…

Шамарите во Шутка, за жал, се случија…

двојнистандарди

Извор:брегалнички.мк

Коментирај