Игор Дурловски: Радио Кавадарци е моето Deutsche Welle

0
306

На фејсбук денеска оперскиот пејач Игор Дурловски напиша:

Радио Кавадарци е моето Deutsche Welle

-споделувајќи го статусот на сопственичката на кавадаречкото радио во кој се истакнува дека радиото ги загубило песните од Тамара Тодевска

Извор:брегалнички.мк

Коментирај