Идентични,Тања Савиќ ја покажа сестрата -ФОТО

0
914

Српската пејачка Тања Савиќ иако со години е во медиумите и јавноста се интересира за неа, таа не сака многу да зборува за приватниот живот.

Пејачката е многу блиска со својата сестра Билјана, а од најновите фотографии кои ги сподели Тања може да се забележи дека двете сестри многу си личат.

-Мојата Бики, напиша Савиќ под една фотографија објавена со нејзината сестра.

Коментирај