ИДЕАЛНИ ЗА ВРСКА: Жените во овие три знаци воопшто не се љубоморни

0
526

Јасно е дека љубомората предизвикува немир и компликации во врската, поради што следните хороскопски знаци се најпожелни.

ОВЕН

Иако станува збор за огнен знак, жените во знакот Овен не се љубоморни. Главна причина?

Љубомората е знак на несигурност, што тие одбиваат да бидат.

Од друга страна, тие се многу активни, па така освен обврски околу работата, овенот обожава да излезе и да се дружи со пријателите, а со самото тоа, немаат ниту време за љубомора.

СТРЕЛЕЦ

Жените стрелци се познати по слободниот дух и големата енергија. Сакаат слобода, а истаа таа слобода му ја даваат на партнерот, па затоа во врска не се заморуваат со неважни работи. Наместо тоа, тие живеат во моментот, а секој љубоморен испад би значел дека мораат да излезат од моментот.

ВОДОЛИЈА

Ако некој сака слобода, тогаш тоа е Водолијата. Жените во овој знак не дозволуваат пратење на нивните чекори, преиспитување, па тоа не го прават ниту на својот партнер. Тие се независни, фокусирани на својот живот, па љубомората ја доживуваат тотално незрела и беспотребна.

Коментирај