Иде Дунав, немаше спас опасно беше

0
436

Иде Дунав?

Еден од најголемите македонски  хумористични клипови,со висока гледаност.

Иде Дунав, немаше спас опасно беше, ризик јак мила душа….И ДА ПОГИНЕШ КОЛКУ МОЖЕШ ЌЕ СЕ СПАСЕШ !! 🙂

 

Коментирај