ХУМОР: Кадале Бедри! :) (ВИДЕО)

0
292

Ај бе Бедри, Бедри…
Пет пати го пуштаме видеото во редакција и буквално сите паѓаме, како Бедри. Тој од мака, ние од смеење.
Ајде. Каделе Бедри. Бедри, Бедри…
Погледнете го видеото:

Коментирај