Христијан Мицкоски во вестите на „Сител“ за непотизмот на СЈО, жртвите на „рекетот“ и Законот за обвинителство

0
164

За тоа кои ни се забелешките за предлог законот на Заев за организирање на обвинителството, за непотизмот и компромитираноста на СЈО, за случајот со криминалниот октопод, за жртвите на “рекетот” од власта, за можен дијалог со власта и нашиот услов за да седнеме да дискутираме за овие прашања…денес разговараме на овие теми во интервјуто за вестите на Сител во 16.00 часот и подетално во дневникот во 19.00 часот. Следете

Извор:република.мк

Коментирај