Хороскопски знак кој е детектор за лаги

0
539

Од нив не можете да сокриете ништо.

Тие уште во детството учат и го набљудуваат однесувањето на луѓето, а кога ќе пораснат сакаат да читат и да ја проучуваат психологијата како наука за да научат да ги „читаат“ луѓето.
Станува збор за Шкорпиите.

Шкорпиите многу добро знаат да ги прочитаат луѓето кои се нервозни и кријат нешто.
Тие одлично го читаат говорот на телотo и иако можат да се прават дека ви веруваат, Шкорпиите ќе знаат дека ги лажете.

Дури и кога сте смирени и сметате дека никој не може да ве открие дека нешто ве мачи, луѓето родени во знакот Шкорпија секогаш се чекор пред вас.
Имаат одлична меморија, па доколку се збуните кога им раскажувате нешто, тие ќе ве потсетат и тогаш ќе бидете приморани да им ја откриете вистината.

Коментирај