ХИТ ВО РЕГИОНОТ: Хрватски новинар заспа слушајќи го говорот на премиерот Пленковиќ (ВИДЕО)

0
373

Хрватскиот новинар, 50 годишниот Зоран Шпрајц во средата после прилог за несоница на своите гледачи им даде совет како да се носат со овој се почест проблем.

-На веб страната на Владата на РХ кликнете на „Седници на Владата“ и одберете некој од воведните говори на Андреј Пленковиќ. Кој од тоа не заспие никогаш нема, им објасни Шпрајц на гледачите, по што ја стави главата на водителскиот пулт и заспа.

Коментирај