ХИТ ВИДЕО: Случка од македонска свадба – ги погоди песната, мажот ја крена во раце и паднаа

0
1351

Погледнете го ова видео кое стана вистински хит на интернет. Се работи са случка од македонска свадба, каде што гостите ги погодува песната „Каде ти се парите“.

Сватот и даде букет цвеќе на веселата сваќа, а мажот понесен од атмосферата ја крена во раце, но не успеја да се задржи на нозе и двајцата се струполија врз масата.

Погледнете и насмејте се од срце 🙂

Коментирај