ХИТ ВИДЕО од „Фчерашни Новости“: Еве како ќе звучат македонските песни ако се смени името

0
1045

Во најновата епизода на „Фчерашни Новости“ покрај другото можете да видите и како ќе звучат македонските песни ако Република Македонија го смени името.

Погледнете како звучат преработките на познатите македонски песни, со вметнување на предлозите за евентуално ново име на нашата држава, во изведба на хорот „Распеани Кутлешани“.

Инаку, иако ситуацијата во која се наоѓа нашата татковина, Република Македонија не е за смеење и подбивање, сепак овој скеч е уште една потврда зошто „Фчерашни новости“ е една од најгледаните хумористични емисии во Македонија.

Коментирај