Хит видео на социјалните мрежи: Жена од Србија јавно порача дека едвај чека да ја фати коронавирус

0
509

Паниката со коронавирусот владее речиси во целиот свет, а истото се случува и на Балканот каде речиси во сите соседни држави има заразени луѓе.

Во Србија граѓаните иако се плашат од коронавирусот има и такви кој го предизвикуваат да „дојде“.

Имено оваа жена стана хит на социјалните мрежи откако во анкета на новинарското прашање дали се плашите од коронавирусот таа вели дека едвај чека да ја дофати, погледнете:

Коментирај