Гулабица со нов хит “Ти си јужен, а јас северна”

0
1601

Веќе добро познатата естрадна ѕвезда на Македонското небо Вале Гулабица на големо изненадување на фановите и скушатениле излезе со нанјов хит. Песната е насловена “Ти си јужен, а јас северна” и се надеваме деја ќе ви се допадне. Можеби во оваа песне насловот е дел од актуелните случувања во земјава, но дадете шанса и слушнете.

Коментирај