Грчки медиум: Многу министри за да ни укажат чест се облекоа во боите на грчкото знаме – Ја посвоивме Северна Македонија

0
464

Како Грците гледаат на посетата на нивниот премиер Алексис Ципрас на Скопје и на билатералните односи?

– Многу министри за да ни укажат чест се облекоа во боите на грчкото знаме, еве видете ја министерката за одбрана, која стои веднаш до нашето знаме. Горе-долу ги посвоивме, односно ја посвоивме Северна Македонија, вели новинарката Катја Макри.

Извор:republika.mk

Коментирај