Граѓаните се ,,рекреираат” на езерото Треска – Шилегов вети, а никако да го реконструира

0
388

До нашата редакција стигнаа фотографии од кои се гледа дека граѓаните со порадичен настан сакаат да го потсетат скопскиот градоначалник Петре Шилегов, дека требаше да го реконструира езерото Треска, едно од неговите главни предизборни ветувања, со кое ги бркаше гласовите на старата генерација скопјани.

IMG-d13b54845ff637fe95281a531eb78ebd-VПоминаа изборите, а од некогашниот комплекс на езерото Треска, кој по зборовите на Шилегов требаше да блесне во нов сјај нема ништо.

IMG-1729f091be23ffd365b2b327056fe2ef-V IMG-ddb6d4bf96b2b815db64c68bab00f5cb-V Само трење и сува трева, со многу отпад на сите страни е сликата за комплексот Треска денес.

IMG-422646b1e917c2ae3b606d72593f42f8-V

Коментирај