Градот на Свети Никола во Овче Поле (видео)

0
3979
Градот на Свети Никола, фотографија од дрон - Дуле Јанев, Фото Кис

Погледнете го вториот дел од мини серијалот за Овче Поле на „Ја сакам Македонија“ – утринската програма на Тв Сител. Новинар – Рената Блажевска, соговорници – Зоран Тасев, градоначалник на Општина Свети Николе и Никола Ристевски, публицист, научен асистент и писател.

користени информации

Фељтон за Овче Поле – www.loza.mk
Зборниче – мал зборник за Овче Поле – www.nikolaristevski.com

Коментирај