Градоначалниците од ВЕРНИОТ ИСТОК мобилизирани: – НЕ ЈА ДАВАМЕ МАКЕДОНИЈА!

0
51489

Градоначалниците од Источна Македонија, од Изборната Единица 3, онаму каде што живее 99% чисто Македонско население порачаа: – Не ја даваме Македонија!

 

Коментирај