-6 C
Скопје
недела, февруари 24, 2019
Вести Градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев се сретна со жителите на селата Сопот,...

Градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев се сретна со жителите на селата Сопот, Марена и Глишиќ

0
373

Градоначалникот на Општината Митко Јанчев се сретна со жителите на двете села и населбата Глишиќ при што се запозна со  нивните барања.

Во рамките на својата агенда за да ги слушне и на лице место се увери за потребите и барањата на жителите на селата од Кавадаречка Општина  градоначалникот Митко Јанчев денеска попладне ги посети селата Сопот и  Марена  и населбата Глишиќ.

При тоа со претседателите на МЗ  на лице место се запозна со тоа што моментно се гради овде  , откако е ова локална власт на чело со Јанчев, и реалните потреби на жителите.

Коментирај