Градоначалникот Богоев ќе лекува скршени срца во Карпош

0
478

Денеска во 11:30 часот, во ресторанот „Ден  и ноќ“, градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев, ќе се дружи со осамените лица од Општина Карпош, информираат од општината Карпош.

Денешната средба, ќе се одржи по повод на Денот на љубовта „ Св. Валентајн“.

Коментирај