Грабеж среде бел ден во НЛБ Банка во Чаир (ВИДЕО)

0
809

Грабеж среде бел ден се случил во НЛБ Тутунска банка спроти општината Чаир.

-Во моментов во експозитурата на НЛБ Банка во Чаир се наоѓа полиција која го испитува грабежот на банката, пренесува ТВ 21.

Коментирај