Ѓорчев до Заев: Вашиот речник зборува за Вас, ваков срам НЕ доликува за еден премиер, макар и за Зоран Заев (ВИДЕО)

0
3823

Откако премиерот Зоран Заев го употреби зборот „паламуди”, пратеникот Влатко Ѓорчев му реплицираше на премиерот Заев.

Ѓорчев истакна дека такви зборови и терминологија не прилегаат за еден премиер, па макар бил и Зоран Заев.

Во продолжение погледнете ја репликата на Ѓорчев до Заев.

Заев по „народски“ ги брани своите предлози: 20 години државата ве плаќа да паламудите и да мешетарите

Коментирај