Го прогласија за мртов по хеликоптерската несреќа, а тој се огласи на Твитер

0
942

Контрадикторни се информациите кои утрово доаѓаат  по падот на хеликоптерот на Лестер.

Додека едни велат дека загинал, менаџерот на Лестер, Клод Пуел се огласи на Твитер.

-Ова е трагедија за клубот, во мислите сум со жртвите и нивните семејства. Сакавме да ги спасиме, неверојатно е тоа што се случи и тажен сум. Сакам да кажам дека не бев во хеликоптерот и дека сум добар, напиша Пуел.

Коментирај