Го дуплираше милионот: Ивана од Скопје докажа дека чуда се случуваат

0
2595

Младата натпреварувачка Ивана од Скопје е првата учесничка во квизот „Сè или нешто“ на ТВ Сител која докажа дека чудата навистина се случуваат, како во нејзиниот случај.

Сепак, тоа што храброста не беше нејзината силна страна, а веруваше дека е многу среќна, Ивана ја прифати понудата на банкарот и ја продаде предвреме својата кутија во која имаше милион, за 98.800 денари.

Подоцна милионот го удвои, откако во кутијата број 23 и се падна Двојно.

Коментирај