Главната причина зошто да си порачувате фамилијарна пица наместо две средни

0
315

Оти во една фамилијарна пица има „повеќе пица“ отколку во две средни. „Тајната“ се крие во геометријата. 😉

View image on Twitter

Е сега, ако сте по корката (крајчето) од тестото, тогаш друга е приказната (иако не познаваме многу луѓе кои „се палат“ на корката).

View image on Twitter

View image on Twitter

Коментирај