Гламурозна баба- животот по 40-тите може повторно да почне

0
663

Животот не се повторува и заслужува да се живее со полна брзина. Затоа да се сакаме такви какви што сме. Да го правиме тоа што ни се сака. Токму кон тие правила се придржува и 47-годишната Жаклин од Италија.

Гламурозната баба има 28-годишна ќерка и помага во одгледувањето на двете внуки. Жаклин има сопствена фирма и е ексклузивен фан на модата. Таа си дозволува доста провокативна и нестандардна облека. На овој начин сака да покаже дека животот по 40-тите може да почне повторно.

1

Коментирај