Ги пореметија маливе со финтата со „исчезнувањето“ – еве уште една тешка жртва

0
438

Се отепа од плачење, не можеше да се смири откако ја виде фотографијата на која ја нема неа. После веќе не беше битно.

Извор:Таратур

Коментирај